д-р Станков дентална клиника

Дизайн на усмивката

Високите естетични критерии на нашето време налагат да разчупим скуката на стереотипите и да работим с дизайн на усмивката, който да бъде индивидуален и уникален за всеки пациент.

За дизайна на усмивката се използват лицеви фотографии и кратки клипчета, в които се проследяват движението на лицето и устните при усмивка и разговор, както и коя и каква част от зъбите се вижда, следи се за отклонения в хоризонталната и вертикална равнина. Самият дизайн на усмивката се проектира като рисунка върху тези снимки.

След това дизайнът се дублира в лабораторията под формата на моделаж, който да се прехвърли в устата на пациента, без да има нужда зъбите да се изпиляват или местят преди това. Така естетичният резултат може да се прецени и проследи и дори да се направят промени преди лечението изобщо да е започнало.

Създаденият проект на усмивката чрез този дигитален похват, трябва да е в хармония с параметрите и характеристиките на лицето, да отива и допълва човека като цяло, след като бъде одобрен,той служи като пътеводител през цялото лечение.

Консултация

Ние разбираме колко е важен добрият старт, ето защо задължително започваме с първоначална консултация, при която Вие ще имате възможността да се консултирате лично с д-р Венцеслав Станков, да обясните какви са Вашите желания, да получите подробни и ясни отговори на въпроси, които Ви интересуват или притесняват. При първата консултация имате възможност да се видите с моделаж, директно в устата. При това посещение се правят и необходимите рентгенографски и фотографски снимки. Това е и моментът, в който ще се запознаете с целия екип от професионалисти, който ще се грижи за комфорта Ви в клиниката.

Планиране

Лечението протича обикновено в няколко посещения, като добрият старт е най-важен, а именно планирането на лечението Ви. То бива задължително осъществено с активно участие от Ваша страна - това означава да обясните какви са Вашите желания, да получите разбираеми, точни и конкретни отговори на въпросите, които Ви притесняват или са Ви неясни.

Д-р Венцеслав Станков ще обсъди с Вас всички възможности, за да стигнете заедно до оптималния вариант. Ще обсъдите конкретните стъпки за постигане на крайната цел подробно и безкомпромисно. Ако е необходимо ще се прецени в кои етапи ще се наложи включването на други специалисти от клиниката.

Лечение

Лечението винаги е двустранен процес, когато пациентът е с ясната и силната мотивация за желаната дентална красота и здраве, процесът е наполовина завършен. Лечението обикновено протича в няколко посещения, в зависимост от етапите, които включва. Последователността им ще Ви бъде изяснена още с първото посещение в клиниката. Всяка манипулация е абсолютно безболезнена, периодът на възстановяване от всички оперативни и неоперативни манипулации е лек, благодарение на употребата на микроскоп за пълна прецизност и най-модерна апаратура. Клиниката има възможност за работа и с пълна упойка.

Дизайн на усмивката

Дентална и дермална естетика

Ще ни излъжете ако ни кажете, че на Вас Ви е достатъчно само дентално здраве.

Личността на нашето време не се задоволява само с цялост, тя иска завършена цялост! Красивата и здрава усмивка сама по себе си носи радост, но истинско щастие е, когато лицето Ви бъде озарено благодарение на дермалните филъри. Те носят не само красота, но и здраве! В случай на бруксизъм например или пък гингивална усмивка, ботулиновият токсин релаксира този вреден навик.